Στοιχεια Επικοινωνιας

ΤμημαΤηλεφωνο
Πληροφορίες 26910 27221
Πωλήσεις 26910 27221

Γαμηλια Δεξιωση

 • Home
 • Δεξιωσεις
 • Γάμος

Γαμηλια Δεξιωση

Για τις γυναίκες είναι η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους. Για τους άντρες είναι το μυστήριο που τους κάνει να υποκλίνονται. Και οι δύο θέλουν αυτή τη μέρα όλα να φαίνονται και να είναι τέλεια. Ο χώρος να απηχεί το δικό τους μοναδικό στυλ, η μουσική να αποτελεί μία ξεκάθαρη δήλωση αλλά να απογειώνει και το κέφι, το φαγητό να είναι ένα καλό δείγμα κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας, η τούρτα να είναι φτιαγμένη από τα υλικά του ονείρου που γίνεται αληθινό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χώρους που μπορούν να υποστηρίξουν το πιο προσωπικό σας concept. Να νιώσετε πρωταγωνιστές σε ένα γαμήλιο δείπνο. Πλάι στη θάλασσα, σε μία κοντινή παραλία ή σε ένα μακρινό νησί. Μέσα στον πιο καταπράσινο, δροσερό κήπο. Στο αίθριο ενός μουσείου, σε έναν πολυχώρο πολιτισμού ή στην αυλή ενός ιστορικού νεοκλασικού, αυτή η δεξίωση θα μείνει πραγματικά αξέχαστη και θα συζητιέται για πολλά χρόνια μετά.

Μοναδικός στόχος μας είναι η απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης σας, προσφέροντας εξαιρετικό φαγητό, καθώς επίσης διαθέτοντας πολυτελή και υπερσύχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες για να μάθετε πως ακριβώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Καλο ΦαγητοDemoΚαλη Ζωη
  • Διευθυνση

   Κορίνθου 36
   Αίγιο, 25100 Αχαϊα

   Δευ – Σαβ: 08AM – 21PM
   Κυριακή: 08AM – 16PM

   Ακολουθηστε μας

    

  • Επικοινωνια

    

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.