Στοιχεια Επικοινωνιας

ΤμημαΤηλεφωνο
Πληροφορίες 26910 27221
Πωλήσεις 26910 27221

Ανθρωπινο Δυναμικο

Οι εργαζόμενοι που μας στελεχώνουν έχουν επιλεγεί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια και θεωρούνται ο καθένας μοναδικός στην κατηγορία του, από τους καταξιωμένους chefs, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε κάθε στάδιο (προετοιμασίας, σερβιρίσματος, ανθοστολισμού, φωτισμού, οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, χρήσης πυροτεχνημάτων, ειδικών εφέ κ.ά.). Με βασικό χαρακτηριστικό την εμπειρία και την τεχνογνωσία, έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες που η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή που οι απαιτήσεις του πελάτη είναι εξεζητημένες.

Από την επιλογή του χώρου και το art de la table, μέχρι το γεύμα ή το δείπνο, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας, υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο ανατρεπτικές σας ιδέες, φροντίζοντας πάντα να μην ξεφεύγουν από τους κανόνες της αισθητικής. Την ίδια στιγμή, ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτουμε για το σερβίρισμα εδεσμάτων και ποτών, σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζετε κάθε φορά και κάτι καινούριο στους καλεσμένους.

Με όλα αυτά τα εφόδια, το προσωπικό της εταιρίας μας, θα τελειοποιήσει την τελική εικόνα, με ομοιόμορφη παρουσία που πληρεί τις υψηλές προδιαγραφές αισθητικής που έχουμε θέσει. Το σπουδαίο βρίσκεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχει ως αποτέλεσμα κάθε καλεσμένος να αισθάνεται πραγματικά μοναδικός και κάθε πελάτης να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του.

ornament

Μοναδικες Γευστικες Απολαυσεις.

Καλο ΦαγητοDemoΚαλη Ζωη
  • Διευθυνση

   Κορίνθου 36
   Αίγιο, 25100 Αχαϊα

   Δευ – Σαβ: 08AM – 21PM
   Κυριακή: 08AM – 16PM

   Ακολουθηστε μας

    

  • Επικοινωνια