Στοιχεια Επικοινωνιας

ΤμημαΤηλεφωνο
Πληροφορίες 26910 27221
Πωλήσεις 26910 27221

Εταιρικες Εκδηλωσεις

 • Home
 • Εκδηλωσεις
 • Εταιρικές

Εταιρικες Εκδηλωσεις

Κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για την εικόνα και το κύρος της, οφείλει να επιδιώκει τη διαφοροποίηση μέσω των εταιρικών εκδηλώσεών της, είτε πρόκειται για μία εθιμοτυπική συνάθροιση είτε για κάλεσμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Με στόχο την ενίσχυση του κύρους σας σάς προτείνουμε εκδηλώσεις που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να συμβάλουν καταλυτικά στη διαμόρφωση άρτιας εταιρικής εικόνας.

Η ανάγκη για ξεχωριστές ιδέες γευμάτων (breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner), όπου το τερπνό και το ωφέλιμο θα βρίσκουν την καλύτερη έκφρασή τους, αναδύεται αδήριτη. Εμείς πιστεύουμε ότι ανώτερη, ίσως, και αποδοτικότερη από πολύωρες εργασιακές συσκέψεις και συναντήσεις είναι η δημιουργία μιας εκδήλωσης που θα προωθεί τα εταιρικά συμφέροντα μέσα σε ένα αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα. Ως γνωστόν, η σύναψη των μεγαλύτερων συμφωνιών, αλλά και οι νέες επαγγελματικές γνωριμίες επισφραγίζονται με ένα καλό κρασί και ακόμη καλύτερα εδέσματα.

Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας, προσφέροντάς τους ειδικά θεματικά μενού εμπνευσμένα από το δικό σας "θέμα" εκδήλωσης ή προϊόν. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με τις πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες της θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε την εκδήλωσή σας σε μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Καλο ΦαγητοDemoΚαλη Ζωη
  • Διευθυνση

   Κορίνθου 36
   Αίγιο, 25100 Αχαϊα

   Δευ – Σαβ: 08AM – 21PM
   Κυριακή: 08AM – 16PM

   Ακολουθηστε μας

    

  • Επικοινωνια